Plastbox România este o companie cu capital românesc.

specializată în proiectare și fabricare de găleți.

De-a lungul istoriei sale, Plastbox România a suferit numeroase transformări. Mutările, schimbarea statutului juridic, numeroasele investiții, orientarea spre o dezvoltare constantă și lărgirea ofertei a permis ca o firmă privată mică, fondată în 1983, să devină unul dintre liderii industriei de prelucrare de plastic de pe piața europeană. Fiecare dintre etapele evoluției companiei a contribuit la poziția sa actuală și o varietate de factori, s-au adăugat la succesul său.

DEZVOLTARE ȘI EVOLUȚIE

Spre sfârșitul anului 2003, Plastbox a început procedurile legale pentru a intra în bursa de valori. Debutul la Bursa de valori București a avut loc la data de 27 februarie 2004 și s-a dovedit a fi un succes imediat. Devenind o societate pe acțiuni, Plastbox a deschis o nouă perioadă a exercitări sale de excelență.

Din 2015 Plastbox Packing Solution România are depozite în Oradea, la 15km de granița cu Ungaria, un depozit propriu cu suprafața de 4000 m2. De aici se transportă toată marfa pentru Europa de Est, mai exact: Ungaria, Bulgaria, România și Moldova. Tot din 2015 compania noastră deține și o flotă de transport proprie.

Află mai multe

Oferta de produse friendly environment!

Ambalajele pe care ți le oferim sunt acceptate peste tot în Uniunea Europeană.

O mare selecție de găleți de diferite forme și volume, fabricate de către companie, face ca oferta sa fie potrivită atât pentru industria chimică (recipiente pentru vopsele, lacuri, ipsos, ciment, bitum, asfalt, rășină, praf de spălat și alți agenți de curățare de uz casnic) cât și pentru industria alimentară (recipiente pentru pește, fructe și legume prelucrate, produse lactate, maioneză și ketchup, mix de legume uscate, produse alimentare pe bază de făină, marinate și legume murate, popcorn, arahide, chips-uri și alte produse).

Oferta

Almanahul ofertei PlastBox permite fiecarui client al companiei să găsi cele mai bune ambalaje pentru produsele lor.

Ai nevoie de o mostră de ambalaj?

Dă-ne un telefon +40 747 010 577 sau scrie-ne un email la office@plastbox.ro